Productcategorieën

Eigen collectie urn keramiek

‘Juist een urn moet met liefde gemaakt worden en uniek zijn’

Via de webshop verkoop ik urnen uit eigen collectie. Hier onder tref je een aantal voorbeelden aan. De urnen hebben een deksel aan de bovenkant of een klein ‘dekseltje’ aan de onderkant.

In dit laatste geval krijg je bij de urn een pakket geleverd met instructies en benodigdheden voor het vullen en dicht maken van de urn.

 

Maatwerk urn keramiek

Ben je op zoek naar een maatwerk urn in bijvoorbeeld een aangepast model, glazuur, formaat of met toevoeging van tekst?

Dat is allemaal mogelijk. Neem voor een maatwerk urn vrijblijvend contact op via info@pabloospottery.nl

 

werkwijze

Alle urnen zijn volledig handgemaakt. De basis draai ik uit klei op de draaischijf. Verdere details worden ook met de hand gemaakt.

De urnen worden gebakken en tevens met de hand geglazuurd. Door de hoge stooktemperatuur zijn bijna alle urnen ook geschikt om buiten te plaatsen.

 

 

Review maatwerk urn

Carolina heeft voor onze hond een op maat gemaakte urn gemaakt. Vooraf hebben we samen de mogelijkheden besproken en hebben wij aangegeven wat we het mooist vonden.

Hier is Carolina mee aan de slag gegaan. In de tussentijd hebben wij updates ontvangen via WhatsApp, wat het communiceren gemakkelijk maakte!
De urn is ontzettend mooi geworden. We zijn heel blij met het resultaat! Een prachtige rustplek voor onze lieve hond Buddy.
Nogmaals bedankt Carolina voor het maken van dit kunstwerk!❤️

(deze review gaat over de ronde crèmekleurige urn met hartje)

Review maatwerk urn

Wij waren opzoek naar een handgemaakte urn die er uit ziet als een beeldje (dus niet perfect)

Op Instagram kwam ik Carolina haar urnen tegen. Het ontwerp sprak mij meteen aan, simpel en handgemaakt. En daarbij kan je je wensen aangeven bij Carolina wat heel prettig via een videobelletje verliep.

Carolina dacht prettig mee in het bedenken van het ontwerp en het kiezen van de kleuren. Tijdens het proces kregen we soms een update over hoe ver Carolina was in het maken van de urn. De urn staat nu thuis en ook andere mensen die de urn zien zeggen:  zo wat mooi en het ziet er niet direct uit als een urn. Ook verteld de urn het verhaal wat er bij hoort en dat zien mensen ook. De urn is precies wat wij zochten.

(deze review gaat over de crèmekleurige urn met vlinders en bloemen)

Review maatwerk urn

We kwamen Carolina via een artikel in het AD op het spoor. Op dat moment waren wij op zoek naar een persoonlijke urn voor ons stil geboren zoontje.

We wilden iets lieflijks, unieks. Iets op maat gemaakt. Bij Carolina konden wij snel terecht.

Tijdens onze afspraak was er alle tijd en rust om onze wensen goed over te brengen. Door middel van schetsen, maar ook met het vergelijken van producten die in haar atelier voor handen waren.

Naar ons idee was niets haar te gek. Zo’n beetje alles was mogelijk. Het werd echt ónze urn.

Tijdens het maken van de urn hield Carolina ons op de hoogte van het proces d.m.v. foto’s. Dat was heel prettig. We hebben hem persoonlijk opgehaald en zijn zo blij met het resultaat. Hij staat thuis prachtig. Dankjewel!

(deze review gaat over de crèmekleurige urn met vosje, kaarshouder en bordje)