Productcategorieën

Eigen collectie urn keramiek

‘Juist een urn moet met liefde gemaakt worden en uniek zijn’

Via de webshop verkoop ik urnen uit eigen collectie. Hier onder tref je een aantal voorbeelden. De urnen hebben een deksel aan de bovenkant of een klein ‘dekseltje’ aan de onderkant.

In dit laatste geval krijg je bij de urn een pakket geleverd met instructies en benodigdheden voor het vullen en dicht maken van de urn.

 

Maatwerk urn keramiek

Ben je op zoek naar een maatwerk urn in bijvoorbeeld een aangepast model, glazuur, formaat of met toevoeging van tekst?

Dat is allemaal mogelijk. Neem voor een maatwerk urn vrijblijvend contact op via info@pabloospottery.nl

Wil je graag langskomen in het atelier? maak dan eerst even per email een afspraak.

 

werkwijze

Alle urnen zijn volledig handgemaakt. De basis draai ik uit klei op de draaischijf. Verdere details worden ook met de hand gemaakt.

De urnen worden gebakken en tevens met de hand geglazuurd. Door de hoge stooktemperatuur zijn bijna alle urnen ook geschikt om buiten te plaatsen.

 

 

Review maatwerk urn

Carolina heeft voor onze hond een op maat gemaakte urn gemaakt. Vooraf hebben we samen de mogelijkheden besproken en hebben wij aangegeven wat we het mooist vonden.

Hier is Carolina mee aan de slag gegaan. In de tussentijd hebben wij updates ontvangen via WhatsApp, wat het communiceren gemakkelijk maakte!
De urn is ontzettend mooi geworden. We zijn heel blij met het resultaat! Een prachtige rustplek voor onze lieve hond Buddy.
Nogmaals bedankt Carolina voor het maken van dit kunstwerk!❤️

(deze review gaat over de ronde crèmekleurige urn met hartje)

Review maatwerk urn

Wij waren opzoek naar een handgemaakte urn die er uit ziet als een beeldje (dus niet perfect)

Op Instagram kwam ik Carolina haar urnen tegen. Het ontwerp sprak mij meteen aan, simpel en handgemaakt. En daarbij kan je je wensen aangeven bij Carolina wat heel prettig via een videobelletje verliep.

Carolina dacht prettig mee in het bedenken van het ontwerp en het kiezen van de kleuren. Tijdens het proces kregen we soms een update over hoe ver Carolina was in het maken van de urn. De urn staat nu thuis en ook andere mensen die de urn zien zeggen:  zo wat mooi en het ziet er niet direct uit als een urn. Ook verteld de urn het verhaal wat er bij hoort en dat zien mensen ook. De urn is precies wat wij zochten.

(deze review gaat over de crèmekleurige urn met vlinders en bloemen)

Review maatwerk urn

We kwamen Carolina via een artikel in het AD op het spoor. Op dat moment waren wij op zoek naar een persoonlijke urn voor ons stil geboren zoontje.

We wilden iets lieflijks, unieks. Iets op maat gemaakt. Bij Carolina konden wij snel terecht.

Tijdens onze afspraak was er alle tijd en rust om onze wensen goed over te brengen. Door middel van schetsen, maar ook met het vergelijken van producten die in haar atelier voor handen waren.

Naar ons idee was niets haar te gek. Zo’n beetje alles was mogelijk. Het werd echt ónze urn.

Tijdens het maken van de urn hield Carolina ons op de hoogte van het proces d.m.v. foto’s. Dat was heel prettig. We hebben hem persoonlijk opgehaald en zijn zo blij met het resultaat. Hij staat thuis prachtig. Dankjewel!

(deze review gaat over de crèmekleurige urn met vosje, kaarshouder en bordje)

Review maatwerk urn

Nadat mijn hond was overleden wilde ik een urn die niet koud en kil voelde. Ik wou mijn hond een plek geven die gemaakt was met evenveel liefde als ik voor mijn hond had.

Ik had al meerdere dingen van pabloos pottery en wist meteen dat hier de perfecte urn vandaan zou komen.
Tijdens het proces werd er precies geluisterd naar wat ik wou, en aangevuld met goede suggesties en mogelijkheden. Met elke stap werd ik op de hoogte gehouden hoe het ging.
Met een prachtig resultaat!

(deze review gaat over de donkerblauwe bolle urn met reliëf)

Review maatwerk urn

In het begin van 2023 is mijn vrouw overleden. Haar wens was om gecremeerd te worden.

Na de crematie ben ik op zoek gegaan naar een urn die voor haar speciaal zou zijn, een urn die bij haar zou passen.  Een schoonbroer van mij attendeerde mij toen op een artikel in het A.D. over Carolina van Pabloos Pottery.

Mijn eerste gesprek met Carolina voelde meteen vertrouwd; een warm welkom, in alle rust kon ik mijn verhaal kwijt. Mijn eerste idee was twee urnen (een voor mijn vrouw en een voor mij) te bestellen die, qua vorm en kleur, op elkaar zouden zijn afgestemd. Maar omdat de urnen nis op de begraafplaats niet zo groot bleek te zijn, besloot ik om één grote gezamenlijk urn te laten maken.

Vooraf aan het tweede bezoek aan Carolina had ik een model van de nis op ware grootte gemaakt. Carolina is daarna aan de slag gegaan en hield me regelmatig op de hoogte van de vorderingen door middel van appjes en foto’s.

Door haar liefdevol vakmanschap is Carolina erin geslaagd om een prachtige urn te maken, een urn die volledig aan mijn wens voldoet; een grote urn in de lievelingskleuren van mijn vrouw. Vol trots laat ik dan ook aan familie, vrienden en kennissen een foto van deze bijzondere urn zien.

Carolina bedankt.

(deze review gaat over de grote urn in paars/oranje/geel)

Review maatwerk urn

Ik heb bij Carolina een urn laten maken voor mijn liefste paard Sammie. Carolina is een super lief en talentvol mens, ze doet haar vak dan ook met hart. Ze heeft mij tijdens het hele proces op de hoogte gehouden van iedere stap en ging heel respectvol om met alles, Sammie was in veilige handen bij haar.

Ik mocht bij het raku stoken aanwezig zijn, Carolina heeft mij veilig door het proces heen geleid en aan het einde hebben we samen de haren van Sam in de urn gebrand. Het resultaat is prachtig geworden, helemaal zoals gewenst en ik ben haar meer dan dankbaar voor deze afsluiting. Dankjewel Carolina!

(deze review gaat over de witte urn met zwart patroon)

Review maatwerk urn

Na het plotselinge overlijden van mijn vader wist ik dat ik iets speciaals met een deel van zijn as wilde doen. Ik volg Carolina al langer op Instagram en ben altijd onder de indruk van haar werk. Tot ik zag wat voor een prachtige urnen ze maakt. Na lang erover nagedacht te hebben wat ik wilde qua ontwerp op dit hartje terecht gekomen. Alle wensen werden erin verwerkt. Ze hield mij op de hoogte door foto’s te sturen, iets wat ik erg waardeer. Ik ben ontzettend blij met dit mooie hart. De vormen en kleuren zijn precies zoals ik het wilde. Vanaf nu is mijn papa weer altijd heel dichtbij mij! Dankjewel.

 (deze urn gaat over de crèmekleurige urn in de vorm van een hart)